Catering

BBQ

Catering

Catering

Heeft u iets te vieren? Een verjaardag, bruiloft of zomaar een feestje? Waarom niet met een uitgebreide BBQ catering? Wat is er nou gezelliger dan met een groep bekenden te genieten van een lekker hapje en drankje?! Met Ralph’s BBQ heeft u de juiste cateraar in handen! Voor zowel kleine als grote groepen bieden wij namelijk diverse uitgebreide bbq-arrangementen.

Met het drank-arrangement kunt u voor een additionele prijs per persoon 5 uur lang onbeperkt genieten van verschillende soorten bier, wijn en frisdranken.

Hoe werkt het?

1. U vult het formulier op deze pagina in waarbij u uw wensen aangeeft, zoals: datum, soort event/gezelschap, aantal gasten, menuvoorkeuren en of u gebruik wilt maken van het drank-arrangement.

2. Wij maken een gepaste offerte voor u.

3. U geeft twee weken van tevoren het definitieve aantal gasten door (minder kan hierna niet meer, extra gasten kan tot uiterlijk 2 dagen van tevoren).

4. U betaald 50% vooraf.

5. Op de dag van uw event komen wij ruimschoots op tijd aan zodat wij alles op kunnen bouwen. We zetten alles neer op de afgesproken plek en kleden het gezellig aan.

6. Wij hebben slechts een klein beetje water en een stroompunt nodig.

7. U geniet van een geweldige BBQ-ervaring!

Drank-arrangement