0FYR barbecue

0FYR barbecue

Momenten

van verbinding

Mensen zijn sociale wezens en zijn dat altijd al geweest, vanaf het allereerste begin van onze geschiedenis. Onze verre voorouders verzamelden zich rond het kookvuur om verhalen te vertellen. Vandaag de dag zijn er ontelbaar veel manieren om te communiceren; we lopen elke dag rond met apparaatjes op zak die ons in staat stellen te praten met mensen over de hele wereld.

Maar voelen we ons nou echt verbonden met elkaar? Zo’n gevoel van verbondenheid heb je vaak bij het eten, tijdens de borrel of rondom het vuur. Hoewel smaken verschillen, geeft het eten een gevoel van samen zijn. Een idee, een gevoel en/of een passie.

 

 

 

 

© Ralph's BBQ
© OFYR

 

© Ralph's BBQ
© Ralph’s BBQ

Volledig

outdoor concept

OFYR is speciaal ontworpen om dit soort momenten van verbinding te stimuleren. OFYR ontsprong uit het verlangen van onze oprichter om het koken buiten te transformeren van een eenzame naar een gedeelde activiteit.

Met de hulp van een team getalenteerde ontwerpers heeft de oprichter ook een assortiment met buitenmeubilair, kookgerei en hoogwaardige accessoires ontwikkeld, waardoor OFYR meer is dan een product alleen; het is een volledig outdoor concept.

Ons team zal u deze outdoor beleving voor uw leveren. Uw dag en/of avond zal een avontuur zijn waarover nog lang over gesproken wordt.

Voor

alle seizoenen

Wat maakt nou dat de interesse in de OFYR zo vurig brandt? Wij schrijven dit zelf toe aan de unieke eenvoud, de multifunctionaliteit en het prachtige design. Samen vormen deze een compleet nieuwe manier om buiten te koken en je gasten te vermaken. De multifunctionaliteit van de OFYR blijkt uit de grote verscheidenheid aan recepten die erop bereid kunnen worden.

In Spanje gebruikt met de OFYR om enorme pannen heerlijke paella te bereiden. In Zwitserland verzamelt men zich na een dag skiën rond de OFYR voor een glas dampende glühwein. OFYR is geschikt voor alle situaties en verenigt mensen rondom het vuur, ongeacht het jaargetijde.

© Ralph's BBQ
© Ralph’s BBQ
© Ralph's BBQ
© Ralph’s BBQ

Voor privé

en professioneel gebruik

Niet alleen privéliefhebbers van mooi design en lekker eten houden van OFYR. Ook professionele chef-koks steunen met veel plezier op de veelzijdigheid van de OFYR voor catering bij evenementen en voor kookdemonstraties. OFYR passeert regelmatig de revue in de professionele kookwereld, zowel bij kleinere gelegenheden als bij grootschalige evenementen als Tomorrowland en Parookaville.

Restaurants en hotels gebruiken OFYR kooksystemen om hun buitenruimtes om te toveren en gasten een ongekende dineerervaring te bieden.