Verhuur

Verhuur

OFYR

barbecue

Voor een gezellige dag en/of avond kunt onze OFYR huren. Met deze OFYR kunt u een onvergetelijk dag bezorgen voor uw klanten en/of uw personeel.
OFYR is absoluut de nieuwe manier van buitenkoken. Het is een veelzijdig kooktoestel die daarnaast ook functioneert als terrashaard. Het perfecte apparaat voor een gegarandeerd gezellige avond. Maar heb jij geen OFYR in de tuin staan? Geen probleem, wij bieden de mogelijkheid om de OFYR bij ons te huren!

 
 
 
 
 
 
 
 
 

© Ralph's BBQ
© OFYR

OFYR

trailer

Een feestje binnenkort? Huur een OFYR! De OFYR trailer is speciaal ontworpen voor evenementen. Dit is gedaan op basis van de OFYR XL. Met de OFYR trailer bedien je ruim 150 personen! Deze kan op locatie bij u bezorgd worden.

Indien u het wenst, kunt ook personeel van ons er bij bestellen die voor u de OFYR bedienen. Tevens leveren wij deze OFYR trailer met een voorraad hout.

Deze kan op locatie bij u bezorgd worden vanaf €350,- per dag, exclusief schoonmaak kosten van €70,-.

Specificaties:

Gewicht: 470 kg
Diameter van het grill gebied: 150 cm
Werkhoogte: 100 cm
Afmetingen van het onderframe: 150 x 150 cm

OFYR

Island Corten 100 Teak Hout

Deze alles-in-één buitenkeuken combineert een unieke stijl en functionaliteit in een compact ontwerp. Het bestaat uit een OFYR kooktoestel met houtopslag, een stevig werkblad en een praktische houder voor keukengerei en kruiden.

Deze kan op locatie bij u bezorgd worden.

Indien u het wenst, kunt ook personeel van ons er bij bestellen die voor u de OFYR bedienen. Tegen een meer meerprijs leveren wij deze OFYR Island Corten 100 Teak Hout met een voorraad hout.

Deze kan op locatie bij u bezorgd worden vanaf €125,- per dag, exclusief schoonmaak kosten van €70,-.

Specificaties:

Gewicht: 168 kg
Diameter van het grill gebied: 100 cm
Werkhoogte: 100 cm
Afmetingen: 100 x 170 cm

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

© Ralph's BBQ
© OFYR

 
 
 
 
 
 
 
 

© Ralph's BBQ
© OFYR

OFYR

Classic Black 85

De meest pure uiting van het OFYR kooktoestel. De OFYR Classic Black 85 is een prachtig object ontworpen om in iedere omgeving te passen ongeacht of het gebruikt wordt of niet. Steek hem aan en ieder buiten evenement wordt een speciale beleving.

Indien u het wenst, kunt ook personeel van ons er bij bestellen die voor u de OFYR bedienen. Tegen een meerprijs leveren wij deze OFYR Classic Black 85 met een voorraad hout.

Deze kan op locatie bij u bezorgd worden vanaf €125,- per dag, exclusief schoonmaak kosten van €70,-.

Specificaties:

Gewicht: 85 kg
Diameter van het grill gebied: 85 cm
Werkhoogte: 100 cm
Afmetingen: 85 x 85 cm